FAQ / Veel Gestelde Vragen

 

Kan ik mijn eigen logo of naam aan laten brengen?

Ja, wij kunnen in principe elk logo of tekst op vrijwel iedere plaats op het artikel op of onder de glazuur, en daarmee permanent aanbrengen. Eigen ontwerpen in meerdere kleuren zijn ook mogelijk. Houdt hierbij echter rekening met hoge startkosten

Is elke kleur bedrukking mogelijk?

In principe kan elke meerkleurige afbeelding op het voorwerp worden aangebracht. De hoge temperaturen en daardoor het gebruik van anorganische verfstoffen limiteren het kleurenpallet echter. Kleuren hebben vaak een geringere kleurintensiteit en vallen op porselein “lichter” uit dan op keramiek artikelen. Kleuren worden altijd bij benadering gemaakt. Toch zijn er een hoop kleuren mogelijk, goud en zilver inbegrepen. Wij zijn graag bereid u hierover te informeren.

Is een model uit uw collectie in een andere kleur te bestellen?

Elk model is tegen meerprijs leverbaar in meerdere kleuren. Het pallet van glazuurkleuren is, evenals de verfstoffen gebruikt bij de bedrukking, beperkt.

Kan ik ook een eigen model laten maken?

Mits het ontwerp niet te gecompliceerd is en geen scherpe hoeken heeft, zijn de mogelijkheden met klei bijna oneindig. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld al verschillende malen het bedrijfspand van een opdrachtgever in aardewerk vervaardigd. Is maatwerk kostbaar?

Zoals elk arbeidsintensief product heeft maatwerk ook haar eigen prijs. Door goed overleg kan echter op veel kosten worden bespaard

Is er een minimum of maximum bestelhoeveelheid?

Nee. Bij grotere aantallen is de prijs per artikel natuurlijk lager dan wanneer u slechts enkele stuks besteld

Zal een afbeelding na verloop van tijd vervagen of zelfs verdwijnen?

Decoraties aangebracht op aardewerk hebben in de regel een hogere brandtemperatuur in de oven gehad dan bijvoorbeeld porselein of glas.

Hierdoor zal de afbeelding op aardewerk nimmer verdwijnen. Na vele afwasbeurten zal de decoratie op het porselein na verloop van jaren vervagen. Op glas is geen permanente afbeelding mogelijk. Elk glas met decoratie dat u ooit in handen krijgt zal zeker met de huidige agressieve wasmiddelen geen eeuwig leven beschoren zijn.

Kan ik ook alleen keramiektransfers bestellen?

Voor watertransfers voor glas keramiek en porselein kunt u deze link volgen: http://www.wickerhoff.com

end faq

Bekijk onze producten in de webshop. 

“webshop

Alle rechten voorbehouden - Copyright © 2016.