* Ruim assortiment
* Origineel Delfts Blauw 
* Veilig betalen 
* Made in Holland

 

 

     

Apothekerspotten - Delfts Blauw of Gekleurd

apothekerspotten-2

 

 Heel populair is onze collectie Apothekerspotten

Tegenwoordig dienen deze niet langer om zalfjes en crèmes in te bewaren, het zijn schitterende siervoorwerpen geworden. De modellen zijn versierd met diermotieven (pauw, eenhoorn of hert) rond een cartouche waarin een product van destijds in potjeslatijn vermeld staat. Het decor is standaard veelkleurig maar het pauwmotief is ook beschikbaar in Delfts Blauw. De in de decors aangegeven teksten worden gewoonlijk willekeurig aangebracht. Het is mogelijk voor een bepaalde tekst te kiezen en er kunnen ook eigen teksten opgegeven worden.

Eigen tekst

De combinatie van het originele decor met de naam van de apotheek of de ontvanger van het geschenk, is een geliefd versieringsmotief. Dit kan in het cartouche of achterop de apothekerspot.

De prijs voor het aanbrengen van een eigen tekst op één pot bedraagt € 55,-. Bij grotere aantallen geldt per apothekerspot een lagere prijs. Prijzen zijn per stuk, exclusief B.T.W.

Let op: Apothekerspotten met speciale tekst kunnen niet via de webshop besteld worden. De gegevens kunt u wel direct per e mail zenden aan: info@delftschehuys.com. Vergeet u niet uw NAW gegevens en het verzendadres te vermelden.

Zo snel mogelijk zenden wij u een ontvangstbevestiging met daarbij de gegevens voor de betaling. Ook zenden wij u een foto van de pot met de opgegeven tekst er op gemonteerd zodat u een goede indruk krijgt hoe een en ander er uit zal gaan zien.

Resultaten 49 - 51 van 51
StartVorige12VolgendeEinde
Pagina 2 van 2

APOTHEKERSPOTTEN

Zalfpot, hoogte 27 cm

SKU:  748
Prijs incl.btw € 62,44

Artikelgegevens

Zalfpot met messing deksel, hoogte 23 cm

SKU:  750
Prijs incl.btw € 79,26

Artikelgegevens

Zalfpot met messing deksel, hoogte 37 cm

SKU:  B 740.1
Prijs incl.btw € 155,79

Artikelgegevens

StartVorige12VolgendeEinde
Pagina 2 van 2

Alle rechten voorbehouden - Copyright © 2016.